Bachelor

University College Venlo

Bij University College Venlo (UCV) krijg je de kans om gezondheid, voeding en economie in samenhang met elkaar te studeren. Je stelt je eigen interdisciplinaire curriculum samen door te kiezen uit een brede selectie vakken van de specialisatie Social Sciences (zoals psychologie, sociologie, economie, gezondheidsmanagement, volksgezondheid en recht) en de specialisatie Life Sciences (zoals biologie, scheikunde, informatica en fysiologie). Je kunt bijvoorbeeld het onderwerp Nutritional Pharmacotherapy (geneeskunde 2.0) samen met Social Psychology combineren.

Met behulp van je persoonlijke academic advisor stel je een bacheloropleiding op maat samen, die je perfect afstemt op de masteropleiding of baan die je op het oog hebt.

Lees meer

Volg onze studenten op Instagram

Catarina Ivens Ferraz en Bianka Bálint, studentenambassadeurs University College Venlo
@um_universitycollegevenlo

“Follow us for a unique glimpse of what is like studying at University College Venlo! Here you will discover the full student experience of studying with an open curriculum and living in Venlo.”

Heb je een vraag over University College Venlo? Stuur Catarina en Bianka een DM!

Kennismaken

Studenten maken samen lol

Ben jij je aan het oriënteren op een bacheloropleiding? Wij zijn er om je te helpen! We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om de juiste bacheloropleiding te vinden. Daarom bieden wij je meerdere mogelijkheden om met University College Venlo kennis te maken.

Praat met onze studenten, plan een persoonlijke afspraak of schrijf je in voor een Experience Day

  • De sociale impact van een kleinschalige universiteit is enorm
    Augustin Poncelet (Belgium), University College Venlo
  • Mijn vakken gaan vooral over consumentengedrag en hoe je mensen kunt helpen gezonde keuzes te maken. Gezondheid, psychologie en economie bleek een geslaagde combinatie.
    Ilse Knoops (The Netherlands), University College Venlo

UM dertiende beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2023