Bachelor

University College Venlo

Wil jij de transitie naar een duurzame wereld in de hoogste versnelling zetten? Dan zijn een milieuvriendelijke samenleving en voedselvoorziening onmisbaar. Met een groeiende wereldbevolking is dit een behoorlijke uitdaging. Bij University College Venlo werk je samen met ons aan een voedselketen die mens én planeet gezond maakt. Je leert aan de hand van de nieuwste wetenschappelijk en technische ontwikkelingen en wordt de expert op het gebied van een groene en toekomstbestendige maatschappij.

Bij University College Venlo kies je zelf je vakken over thema's als duurzaamheid, biologie, biodiversiteit, voeding, gezondheid, psychologie en ondernemerschap. Je doet ervaring op bij de moderne faciliteiten van de Brightlands Campus Greenport Venlo, één van de meest innovatieve (research)centra rond de voedselproductie van de toekomst.

Na je bachelor kies je een master of ga je aan de slag als expert bij een (eigen) bedrijf, overheid of onderzoeksinstelling. Je werkt richt zich op alle aspecten van de transitie naar een duurzame wereld.  Waar je ook gaat werken, jij geeft de transitie vleugels.

Volg onze studenten op Instagram

Catarina Ivens Ferraz, studentambassadeur University College Venlo
@um_universitycollegevenlo

"Volg mij voor een uniek kijkje op het studeren aan University College Venlo! Hier ontdek je de hele studentenervaring over studeren met een open curriculum en wonen in Venlo."

Heb je een vraag over University College Venlo? Stuur Catarina een DM!

  • Ik koos voor University College Venlo omdat mijn passie bij voeding ligt.
    Alexia Georis (België), University College Venlo
  • De sociale impact van een kleinschalige universiteit is enorm
    Augustin Poncelet (Belgium), University College Venlo

Studie-information evenementen

Studenten maken samen lol

Ben jij je aan het oriënteren op een bacheloropleiding? Wij zijn er om je te helpen! We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om de juiste bacheloropleiding te vinden. Daarom bieden wij je meerdere mogelijkheden om met University College Venlo kennis te maken.

Praat met onze studenten, plan een persoonlijke afspraak of schrijf je in voor een Experience Day