Luna Braucic Mitrovic (Servië en Slovenië), University College Venlo
Venlo is perfect als je je op je studie wil focussen, graag tijd doorbrengt in de natuur en leuke activiteiten doet met je vrienden

"Ik vind Venlo een lieflijk stadje. Hoewel er nog niet veel studenten wonen, is de sfeer erg leuk. Venlo is perfect als je je op je studie wil focussen, graag tijd doorbrengt in de natuur en leuke activiteiten doet met je vrienden."

Luna koos voor University College Venlo omdat ze graag over voeding en gezondheid wil leren. Ze wil zich ook richten op levenswetenschappen en psychologie. "Mijn eerste indruk van UCV was dat het college anders is dan een standaard universiteit. UCV is erg klein, wat betekent dat bijna iedereen elkaar kent en dat creëert een vriendschappelijke sfeer."

Tijdens haar eerste jaar woonde Luna in één van de studio's op de campus. Inmiddels verhuisde ze naar een ander appartement. "Als je in Venlo woont, is het studentenleven niet zo druk als in andere steden. Venlo biedt enkele studentenfeesten en een studentensportpas; maar vaak organiseer ik gewoon zelf iets samen met mijn vrienden, zoals een wandeling in Duitsland."

Other testimonials

  • Alexia Georis
    Alexia Georis (België), University College Venlo
    Ik koos voor University College Venlo omdat mijn passie bij voeding ligt.
  • augustin_poncelet
    Augustin Poncelet (België), University College Venlo
    De sociale impact van een kleinschalige universiteit is enorm
  • Marie Maischberger
    Marie Maischberger (Germany), University College Venlo
    Voeding is niet alleen maar voeding, maar ook medicijn