Master

European Studies (Research)

Wil je je kennis van de Europese politiek en het Europees beleid verbreden met een opleiding die politicologie combineert met internationale betrekkingen, geschiedenis en sociologie? Ben je ambitieus en heb je je zinnen gezet op een carrière die sterke onderzoeksvaardigheden vereist, zoals bij een denktank of in de wetenschap? Of heb je misschien meer interesse in een loopbaan in de politiek of de journalistiek? En wil je deel uitmaken van een kleine, hechte community van studenten en onderzoekers? Kies dan voor de tweejarige, interdisciplinaire opleiding European Studies.

  • Kies een afstudeerrichting (jaar 1): Europe and the World / Governance and Representation in Europe / Historicising European Union.
  • Kies een afstudeerpakket (jaar 2): dubbele master / studeren in het buitenland / onderzoeksstage

Unieke kenmerken

  • Een kleine, hechte community van studenten en onderzoekers (gemiddelde instroom 12-15 studenten)
  • Meer dan 90% internationale studenten
  • Bekroond met het label 'Topopleiding'[  (Keuzegids 2016, 2017, 2018, 2019)
  • Beste universiteit (Keuzegids 2016, 2017, 2018)
  • Beurzen beschikbaar voor collegegeld, levensonderhoud, studie in het buitenland en stages

Download de programmaflyer of neem contact op met opleidingsdirecteur Anna Herranz-Surrallés: anna.herranz@maastrichtuniversity.nl

Meer informatie over afstudeerprogramma's vind je op de pagina 'Courses & Curriculum' (bij de engelstalige versie van dit programma).

 

Ontdek FASoS

Honingraat FASoS ambassadors 22-23

Ontdek alles over FASoS en het leven en studeren in Maastricht. Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube. We bieden je vlogs, columns en interessante achtergrondartikelen. Ben je geinteresseerd in een specifiek masterprogramma? Volg dan de ambassadeur van jouw keuze op Facebook of Instagram om alle inside informatie te krijgen waarnaar je zoekt. En aarzel niet om vragen te stellen!

UM Campus Tour

Wil je beginnen aan een masteropleiding aan de Universiteit Maastricht? Tijdens onze Campus Tour bieden we aankomende studenten de kans om de stad, onze faculteitsgebouwen en faciliteiten te verkennen! Ontdek hoe het is om te wonen en te studeren in deze bruisende stad!

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad. De volgende Master Open Dag is op zaterdag 11 november 2023.

Meer events vind je op onze Online Master events pagina.

UM Campus Tour - Register now!

Social media FASoS

Volg ons op:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
 LinkedIN