Karin Lenssen (Nederland), Health Food Innovation Management
Tijdens mijn studie leerde ik hoe je voedingsgerelateerde zaken vanuit wetenschappelijk oogpunt aan kunt pakken.

Ik begon aan mijn Master Health Food Innovation Management in september 2015. Tijdens mijn studie leerde ik hoe je voedingsgerelateerde zaken vanuit een wetenschappelijk oogpunt aan kunt pakken. Daarbij kijken we ook altijd hoe het bedrijfsleven deze problemen aan zou pakken. De verschillende bedrijfsbezoeken die de studievereniging regelde samen met de master zelf, gaven een heel realistisch beeld over alles wat er tegenwoordig speelt op het gebied van voeding.

De kleinschalige campus in Venlo was voor mij een hele fijne studie-omgeving. De internationale groep studenten en docenten in Venlo kennen elkaar allemaal, waardoor het makkelijk is om vragen te stellen. Daarom sluiten de bachelor en twee masters in Venlo perfect op elkaar aan, waardoor het voor alle studenten heel fijn is.

Wil je meer weten over de master Health Food Innovation Management? Vraag ons volledige informatiepakket aan

Other testimonials

  • Anouk van Weert (the Netherlands), master Health Food Innovation Management
    Anouk van Weert (Nederland), Health Food Innovation Management
    Ik wil meer bewustzijn creëren over duurzame voedselkeuzes. Bijvoorbeeld via grote organisaties of het gebruik van social media.
  • Roxana De Sousa Garcia, master's student in Health Food Innovation Management
    Roxana De Sousa Garcia (Venezuela), Health Food Innovation Management
    HFIM biedt mij de unieke mogelijkheid om m’n interesses in business management te combineren met gezondheid en voeding.
  • Anna_pereira_master_health_food_innovation_management
    Ana Pereira (Portugal), Health Food Innovation Management
    Mijn droom is om bij een startup in voedingsinnovatie te werken en die te laten groeien.
  • linde_rademakers
    Linde Rademakers (Nederland), Health Food Innovation Management
    Niet iedereen in onze master eet superfoods en havermout als ontbijt
  • HFIM Michelle Weijzen
    Michelle Weijzen (Nederland), Health Food Innovation Management
    Ik vond het fijn dat de masteropleiding in Venlo meer dan één discipline bevat.