Sree Showrya Kotala, (Qatar), Data Science for Decision Making
Ik wil na mijn studie als onderzoeker aan de slag, waarbij ik mijn culturele achtergrond kan gebruiken om teams over de hele wereld te integreren. Onderzoek doen naar geavanceerde technieken en methoden om problemen op te lossen waarvan we misschien nog niet eens weten dat ze bestaan.

“Ik wil na mijn studie als onderzoeker aan de slag, waarbij ik mijn culturele achtergrond kan gebruiken om teams over de hele wereld te integreren. Onderzoek doen naar geavanceerde technieken en methoden om problemen op te lossen waarvan we misschien nog niet eens weten dat ze bestaan. Ik wil een divers netwerk van individuen opbouwen, waarmee ik op een dag mijn eigen data science consultancybureau kan opzetten.”

Waarom koos je voor je masteropleiding aan de Universiteit Maastricht?

“Toen ik hier mijn bachelor deed, werd ik verliefd op de stad. Ik genoot van het studentenleven, de verscheidenheid aan vakken bij DACS en de bijzondere sfeer in Maastricht. De Master Data Science for Decision Making voldeed aan al mijn eisen, waardoor de beslissing om aan de Universiteit Maastricht een master te volgen snel was genomen.”

Wat was je eerste indruk van je masteropleiding aan de Universiteit Maastricht?

“Ik weet nog dat ik het weekend na mijn eerste lesweek dacht dat het moeilijk zou worden. Het is zeker niet gemakkelijk, maar ik hou van een uitdaging. De docenten hebben passie voor hun vak en je kunt met vragen altijd bij hen terecht. De inhoud van de vakken is zeer interessant en motiveert me om harder te werken voor elk vak.”

Other testimonials

  • Marcell Ignéczi
    Marcell Ignéczi (Hungarije), Bsc Data Science and Artificial Intelligence / Msc Data Science for Decision Making
    De theoretische kennis die ik opdeed, had ik niet tijdens mijn werk kunnen leren.
  • Aaron Schapira
    Aaron Schapira (België) Data Science For Decision Making
    Het lag voor mij voor de hand om in Maastricht te blijven studeren, omdat ik zowel de stad als de universiteit geweldig vind. Daarnaast ben ik groot voorstander van Project-georiënteerd leren bij de Universiteit Maastricht.
  • Arthur Goffinet
    Arthur Goffinet (België), Data Science For Decision Making
    Ik woon graag in Maastricht. De mensen zijn warm en vriendelijk. Als lid van een studentenvereniging geniet ik echt van het studentenleven in de stad. In mijn vrije tijd zeil ik met de zeilvereniging, klim ik en lees ik over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie.
  • Male student holding up a sword
    Paul Disbeschl, Data Science for Decision Making
    Deze opleiding stond boven aan mijn lijst vanwege het uitstekende onderwijs.
  • A picture of a girl
    Bianca Massacci, (Italië), Data Science for Decision Making
    Ik leer veel door te doen en hoe meer praktijkervaring, hoe beter!
  • Man standing behind futuristic see-through computer screen
    Mark Winands, Hoogleraar en voorzitter van het Department Of Advanced Computing Sciences
    Onze masteropleiding, Data Science for Decision Making, is een kruising tussen Data Science, Applied Mathematics/Operations Research en AI.
  • Kristian van Kuijk
    Kristian van Kuijk (Frankrijk), Data Science for Decision Making
    Maastricht is zo'n bruisende studentenstad. Je komt overal studenten tegen! Er zijn ook zoveel bars en cafés dat er voor iedereen wel een gezellige plek is.
  • Carlos Soto Garcia-Delgado
    Carlos Soto Garcia-Delgado (Spanje), Data Science for Decision Making
    Het Department of Advanced Computing Sciences van de Universiteit Maastricht doet al onderzoek sinds 1987. Ruim 35 jaar geleden wisten nog niet veel mensen wat Artificiële Intelligentie was. De ervaring van deze afdeling is de reden waarom ik in de eerste plaats voor deze bachelor koos.
  • Tim Dick
    Tim Dick (Duitsland), Data Science for Decision Making
    We brainstormen veel, schrijven code of houden ons bezig met wiskunde. We krijgen regelmatig advies van de projectbegeleider. Soms is dit heel nuttig, maar soms ook niet.
  • Christos_Thomas_Testimonial Operations Research
    Christos Thomas, Data Science for Decision Making
    Een erg leuke plek op mijn faculteit is het SwarmLab, waar je apparatuur kunt gebruiken die normaal niet zomaar toegankelijk is.