Master

European Public Affairs

Wil je de Europese dimensies van bestuur begrijpen? Wil je beleidsmaker worden, transnationale problemen aanpakken en transnationale oplossingen bedenken en uitvoeren? Of wil je als openbaar bestuur-professional of lobbyist nieuwe wegen vinden om jouw onderwerpen op de agenda te krijgen en beleidsmakers te beïnvloeden? Als jij de interesse en de motivatie hebt, kunnen wij je de kennis en de vaardigheden bieden om die ambities te realiseren.

Het masterprogramma European Public Affairs biedt een grondige professionele opleiding in zowel de theoretische als de praktische aspecten van Europese beleidsvorming. Je leert denken in Europese termen en doet praktische ervaring op met het werken in internationale teams om Europese beleidsvraagstukken vanuit een multidisciplinair perspectief op te lossen. Dit bereid je voor op een mooie carrière in het Europese openbaar bestuur.

Ontdek FASoS

Honingraat FASoS ambassadors 22-23

Ontdek alles over FASoS en het leven en studeren in Maastricht. Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube. We bieden je vlogs, columns en interessante achtergrondartikelen. Ben je geinteresseerd in een specifiek masterprogramma? Volg dan de ambassadeur van jouw keuze op Facebook of Instagram om alle inside informatie te krijgen waarnaar je zoekt. En aarzel niet om vragen te stellen!

UM Campus Tour

Wil je beginnen aan een masteropleiding aan de Universiteit Maastricht? Tijdens onze Campus Tour bieden we aankomende studenten de kans om de stad, onze faculteitsgebouwen en faciliteiten te verkennen! Ontdek hoe het is om te wonen en te studeren in deze bruisende stad!

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad. De volgende Master Open Dag is op zaterdag 11 november 2023.

Meer events vind je op onze Online Master events pagina.

UM Campus Tour - Register now!

Social media FASoS

Volg ons op:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
 LinkedIN