Bachelor

Maastricht Science Programme

Wil je natuurkunde, scheikunde, biologie en/of aardwetenschappen studeren? Wil je klaar zijn voor een baan in de 21e eeuw door je op meer dan één discipline te richten? Kies dan voor Maastricht Science Programme (MSP), de multidisciplinaire bacheloropleiding in de natuurwetenschappen. Hier combineer je je interesses en bestudeer je, bijvoorbeeld, de biologie van de mosasaurus, de elektrofysica van zenuwweefsel, de chemie van coatings voor de spiegels van de Einstein Telescoop of stort je je op het realiseren van een betere planeet. Ontdek bij MSP de wereld van de natuurwetenschappen en werk aan je persoonlijke wetenschappelijke profiel. Je stelt je eigen samen vakkenpakket door te kiezen uit zo’n 100 vakken.

Lees verder

Volg onze studenten op Instagram

Giulia Albeniz de Rinaldis, studentambassadeur Maastricht Science Programme (MSP)
@um_maastrichtscienceprogramme

"Benieuwd naar de vrijheid om je favoriete wetenschappen te kiezen? Verken astronomie, regeneratieve geneeskunde, ecologie, anorganische chemie en meer via mijn ervaring als MSP-studentambassadeur!"

Heb je een vraag over MSP? Stuur Giulia een DM!

MSP - Study at MSP

  • Ik leer beter door met mensen te praten of naar ze te luisteren dan door boeken te lezen. PGO past daarom goed bij mijn leerstijl waardoor ik sneller leer.
    Emma Small (Nederland), Maastricht Science Programme
  • Ik koos voor de Universiteit van Maastricht vanwege de internationale reputatie van de universiteit als een van de betere jonge universiteiten en haar centrale ligging.
    Alora Brown (België), Maastricht Science Programme

Kom meer over MSP te weten via onze Virtuele Open Dag en ervaar hoe het is om aan de Universiteit Maastricht te studeren.

  • Bekijk onze faciliteiten.
  • Leer over het studentenleven in Maastricht.
  • Luister naar wat de studenten vertellen.

Campus Tour Desktop - PHS redirect