Master

Human Movement Sciences

Met een wetenschappelijke benadering mensen helpen om fysiek te verbeteren, van patiënten tot atleten.

Ben je gepassioneerd over fysieke activiteit, veroudering, gezondheid en sport? En wil je meer weten over hoe lichaamsbeweging en voeding van invloed zijn op gezondheid, prestaties en ziekte? Dan kan Human Movement Sciences wel eens het programma voor jou zijn. Het omvat alle aspecten van de relatie tussen lichaamsbeweging en gezondheid - van patiënten die proberen te herstellen, tot individuen die fit willen blijven, tot sporters die streven naar de top. Het programma biedt veel variatie, met cursussen die thema's behandelen zoals voeding, spier- en hersenfunctie, energieproductie en metabole profilering. Vanwege deze verscheidenheid aan cursussen en een individuele onderzoeksgerichte stage van 4-5 maanden, kun je je eigen interesses binnen het programma volgen. Na afstuderen ben je goed voorbereid om te werken als onderzoeker, productontwikkelaar, bewegingswetenschapper of trainer bij bijvoorbeeld een revalidatie-instituut of een grote sportclub.

Als je vragen hebt voor een huidige student Human Movement Sciences, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Students going the extra mile

Master Open Dag op 9 november 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 november 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.
Kun je ons niet bezoeken? Neem dan contact op met onze studentenambassadeurs op Instagram, zij geven je graag hun inzichten in het studentenleven. 

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect