Bachelor

Business Engineering

Wil je een studie doen op het snijvlak van wetenschap, engineering en business waarbij je de grenzen van elke discipline opzoekt om nieuwe inzichten te verwerven en te leren innoveren? Onze nieuwe opleiding Business Engineering is bedoeld voor studenten met een pioniersgeest en leidt je op voor opwindende banen waarin business en nieuwe technologie samenkomen.

In deze opleiding ontwikkel je je vaardigheden in wiskunde ,natuurwetenschappen, engineering, business en economie. We benaderen problemen zowel vanuit academisch als praktisch oogpunt om potentiële oplossingen te vinden die een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij. 

De opleiding wordt aangeboden door de Faculty of Science and Engineering in samenwerking met de School of Business and Economics en combineert hoogwaardige expertise op het gebied van wetenschap, engineering en bedrijfskunde .

SBE influencers

Voorlichtingsactiviteiten

Ben jij een toekomstige bachelorstudent? Dan staan we klaar om je te helpen! We begrijpen dat het vinden van de juiste bacheloropleiding belangrijk is. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan om je een goed beeld te geven van het studeren aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht.

Bezoek deze pagina om met onze studenten in contact te komen, een persoonlijke afspraak in te plannen of je in te schrijven voor een Experience Day.

Comparison SBE

Vergelijk de verschillende business en economie bacheloropleidingen

Ben je er nog niet helemaal uit welke bacheloropleiding het beste bij je past? We hebben een tool ontworpen waarmee je alle bacheloropleidingen van de School of Business and Economics eenvoudig kunt vergelijken op het gebied van studieinhoud, studentenprofiel en carrièrevooruitzichten.

Vergelijk de verschillende bacheloropleidingen

Ben je geïnteresseerd in de bacheloropleiding Business Engineering?

Bekijk deze videopresentatie uit de Virtuele Open Dag app voor meer informatie over deze vooruitstrevende bacheloropleiding van Universiteit Maastricht.

VOD Business Engineering