Karin Lenssen (Nederland), Health Food Innovation Management
Tijdens mijn studie leerde ik hoe je voedingsgerelateerde zaken vanuit wetenschappelijk oogpunt aan kunt pakken.
Ik begon aan mijn Master Health Food Innovation Management in september 2015. Tijdens mijn studie leerde ik hoe je voedingsgerelateerde zaken vanuit een wetenschappelijk oogpunt aan kunt pakken. Daarbij kijken we ook altijd hoe het bedrijfsleven deze problemen aan zou pakken. De verschillende bedrijfsbezoeken die de studievereniging regelde samen met de master zelf, gaven een heel realistisch beeld over alles wat er tegenwoordig speelt op het gebied van voeding.
De kleinschalige campus in Venlo was voor mij een hele fijne studie-omgeving. De internationale groep studenten en docenten in Venlo kennen elkaar allemaal, waardoor het makkelijk is om vragen te stellen. Daarom sluiten de bachelor en twee masters in Venlo perfect op elkaar aan, waardoor het voor alle studenten heel fijn is.
Wil je meer weten over de master Health Food Innovation Management? Vraag ons volledige informatiepakket aan