Partner program master

Biomedical Sciences

Van gen tot gezondheid. Verken de klinische en biomedische uitdagingen, te beginnen op moleculair niveau.

Ben je nieuwsgierig, creatief en vastbesloten om biomedische vraagstukken op te lossen? Ben je gefascineerd door de basisprincipes van biogeneeskunde en droom je ervan om wetenschapper te worden, te werken in een kliniek of ondernemer te worden? Dan is de masteropleiding Biomedical Sciences (BMS) misschien precies wat je zoekt. Door een mix van theoretische vakken, praktische trainingssessies en een stageperiode van één jaar, verken je de relatie tussen mensen en hun omgeving. Van molecuul, tot gen, cel en orgaan, individu en hele populaties. Je leert hoe nieuwe wetenschappelijke kennis wordt verkregen in fundamenteel en toegepast onderzoek, en hoe deze inzichten kunnen worden gebruikt voor patiënten. Na je afstuderen kun je een carrière nastreven als onderzoeker die ziektes en behandelingen bestudeert, zowel in de academische wereld als in de industrie.

Heb je vragen voor een huidige student Biomedische Wetenschappen? Volg het Instagram-account van onze studentambassadeurs. Voor elke van de zes specialisaties binnen Biomedische Wetenschappen is er een studentambassadeur.

Lees meer:

Students going the extra mile

Master Open Dag op 9 november 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 november 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.
Kun je ons niet bezoeken? Neem dan contact op met onze studentenambassadeurs op Instagram, zij geven je graag hun inzichten in het studentenleven. 

Wil je het leven ervaren als een Biomedical Sciences student? We raden je dan aan onze Master Open Dag te bezoeken.

The master's in Biomedical Sciences in general

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect