Master

Neuropsychology

Ben je gefascineerd door de relatie tussen hersenen en gedrag? Wil je meer leren over neuropsychiatrische stoornissen zoals aandachtstekortstoornissen, schizofrenie en dementie? Ben je nieuwsgierig naar hoe bepaalde drugs de informatieverwerking in onze hersenen kunnen beïnvloeden? Dan is de specialisatie Neuropsychology misschien wel iets voor jou. Je bestudeert zowel de cognitieve als de emotioneel-affectieve aspecten van menselijk gedrag en je leert meer over hoe gedrag kan worden beïnvloed door voedsel en medicatie. De opleiding bevat ook diverse vakken die gericht zijn op de verbetering van je academische vaardigheden, zoals het schrijven van werkstukken en onderzoeksvoorstellen, waardoor je een uitstekende basis krijgt voor een academische carrière. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om klinische en onderzoeksstage te combineren, wat betekent dat een carrière in de gezondheidszorg ook een optie voor je is.

Vraag het een student!

Dit is Tiago: de student-ambassadeur voor Neuropsychology. 

Op zijn Instagram-account deelt hij zijn studie-ervaringen, momenten van zijn leven in Maastricht en nog veel meer. Volg hem om een voorproefje te krijgen van je mogelijke toekomst! 

Als je vragen hebt over de opleiding en/of het (studenten)leven in Maastricht, kun je gerust contact opnemen met Tiago via zijn Instagram-pagina; hij helpt je graag bij je studiekeuze, zoals eerdere student-ambassadeurs hem hebben geholpen bij de zijne. 

Volg Tiago en stel je vragen op Instagram.

fpn_amb_rm_np_2_4x5.jpg

Master informatie evenementen

Ben jij geïnteresseerd in een van de master programma's van de Faculty of Psychology and Neuroscience? Leer meer over onze faculteit, master programma's en hoe het is om een student te zijn aan de Universiteit Maastricht, op een van de volgende evenementen.

  1. Master's Open Day | schrijf je nu in!

  2. Online Master's Open Day | schrijf je nu in!

  3. Online informatiesessie met ambassadeuren | vind jouw programma!

Dit programma is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).