Master

Drug Development and Neurohealth

Welke hersengeneesmiddelen heeft onze maatschappij het meeste nodig? Werken geneesmiddelen bij iedereen hetzelfde? Wat maakt iemand kwetsbaar voor hersenaandoeningen? Wat maakt ze ontvankelijk voor effecten van geneesmiddelen? Kunnen we effecten van geneesmiddelen in de hersenen voorspellen? Kan een aangepast voedingspatroon net zo effectief zijn als medicinale behandeling? Hoe vertalen we nieuwe R&D-kennis naar een start-up? Drug Development and Neurohealth biedt een theoretische achtergrond en praktische ervaring in farmaceutische geneesmiddelenonderzoek en -ontwikkeling, medische voeding en gepersonaliseerde gezondheidszorg. Je hebt te maken met industrie en toezichthouders. Het overkoepelende thema is de pijplijn van geneesmiddelenonderzoek en -ontwikkeling van ontwerp van de molecuul tot de toepassing ervan in de gezondheidszorg.

Vraag het een student!

Dit is Maite: de student-ambassadeur voor Drug Development and Neurohealth. 

Op haar Instagram-account deelt ze haar studie-ervaringen, momenten van haar leven in Maastricht en nog veel meer. Volg haar om een voorproefje te krijgen van je mogelijke toekomst! 

Als je vragen hebt over de opleiding en/of het (studenten)leven in Maastricht, kun je gerust contact opnemen met Maite via haar Instagram-pagina; ze helpt je graag bij je studiekeuze, zoals eerdere student-ambassadeurs haar hebben geholpen bij de hare. 

Volg Maite en stel je vragen op Instagram.

fpn_ig_ambassadors_2022_rm_dn_26.jpg

Let's meet!

Denk jij erover om een masterprogramma te starten aan de Faculty of Psychology and Neuroscience, maar je hebt nog meer informatie nodig. Bezoek dan deze pagina voor alle master evenementen, ambassadeurs en meer informatie.

 Ontdek nu meer!