Master

Clinical Psychology

Voorheen Psychopathology

Ben je geïntrigeerd door de complexiteiten van het brede scala aan geestelijke stoornissen? Wil je graag je kennis en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te begrijpen hoe dergelijke stoornissen ontstaan en om nieuwe manieren te vinden om ze te behandelen en voorkomen? Dan is Clinical Psychology de juiste keuze voor jou! Deze zeer multidisciplinaire opleiding voorziet je van de theoretische achtergrond en klinische kennis die nodig is voor onderzoek naar de diverse gebieden van experimentele psychopathologie, klinische psychologie en psychiatrie. Clinical Psychology is ook een ideale keuze voor wie in de toekomst wetenschappelijke en klinische praktijk met elkaar wil combineren.

Vraag het een student!

Dit is Sebastian: de student-ambassadeur voor Cognitive Neuroscience. 

Op zijn Instagram-account deelt hij haar studie-ervaringen, momenten van zijn leven in Maastricht en nog veel meer. Volg hem om een voorproefje te krijgen van je mogelijke toekomst! 

Als je vragen hebt over de opleiding en/of het (studenten)leven in Maastricht, kun je gerust contact opnemen met Sebastian via zijn Instagram-pagina; hij helpt je graag bij je studiekeuze, zoals eerdere student-ambassadeurs hem hebben geholpen bij de zijne. 

Volg Sebastian en stel je vragen op Instagram.

fpn_amb_rm_cp_2_4x5.jpg

Master informatie evenementen

Ben jij geïnteresseerd in een van de master programma's van de Faculty of Psychology and Neuroscience? Leer meer over onze faculteit, master programma's en hoe het is om een student te zijn aan de Universiteit Maastricht, op een van de volgende evenementen.

  1. Master's Open Day | schrijf je nu in!

  2. Online Master's Open Day | schrijf je nu in!

  3. Online informatiesessie met ambassadeuren | vind jouw programma!