Master

Work and Organisational Psychology

Onder welke omstandigheden stimuleert werk de ontplooiing van de mens en wanneer is het schadelijk voor welzijn en gezondheid? Welke werkomstandigheden helpen geestelijke vermoeidheid voorkomen? Wat bepaalt de effectiviteit van een team? Hoe stimuleer je innovatie? En wat zijn effectieve HR-praktijken? Dit zijn het type vragen die je zult stellen als je je specialiseert in Work and Organisational Psychology. In de opleiding worden onderwerpen behandeld zoals personeel en organisatie, organisatorisch gedrag en arbeidspsychologie. Van januari tot eind maart worden er vaardighedenkeuzevakken aangeboden die je voorbereiden op toekomstige professionele activiteiten. Als je je master hebt behaald, ben je in alle opzichten voorbereid op het werk als organisatiepsycholoog. Maar je kunt ook voor een academische carrière gaan, waarin je de psychologie van werk en organisaties bestudeert.

Vraag het een student!

Dit is Nina: de student-ambassadeur voor Work and Organisational Psychology. 

Op haar Instagram-account deelt ze haar studie-ervaringen, momenten van haar leven in Maastricht en nog veel meer. Volg haar om een voorproefje te krijgen van je mogelijke toekomst! 

Als je vragen hebt over de opleiding en/of het (studenten)leven in Maastricht, kun je gerust contact opnemen met Nina via haar Instagram-pagina; ze helpt je graag bij je studiekeuze, zoals eerdere student-ambassadeurs haar hebben geholpen bij de hare. 

  Volg Nina en stel je vragen op Instagram.

Misschien vind je deze programma's ook interessant:

Dit programma is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).