Master

Developmental Psychology

Ben je nieuwsgierig naar de rol die psychologische en biologische factoren zoals genetica en biochemie spelen bij cognitieve ontwikkeling? Wil je onderzoeken welke factoren bijdragen aan de ontwikkeling van stoornissen zoals autisme of dyslexie? Wil je graag leren hoe hersenprocessen worden gemeten en hoe je diverse diagnostische instrumenten gebruikt? Dan is de masterspecialisatie in Developmental Psychology misschien wel iets voor jou. Je bestudeert de meest recente ontwikkelingstheorieën en onderzoeksresultaten. En je leert diverse diagnostische en onderzoeksinstrumenten toepassen in het klinische veld en ontwikkelingsonderzoek. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het werk als psycholoog of onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg of onderwijsinstellingen.

Vraag het een student!

Dit is Yuri: de student-ambassadeur voor Developmental Psychology. 

Op zijn Instagram-account deelt hij zijn studie-ervaringen, momenten van zijn leven in Maastricht en nog veel meer. Volg hem om een voorproefje te krijgen van je mogelijke toekomst! 

Als je vragen hebt over de opleiding en/of het (studenten)leven in Maastricht, kun je gerust contact opnemen met Yuri via zijn Instagram-pagina; hij helpt je graag bij je studiekeuze, zoals eerdere student-ambassadeurs hem hebben geholpen bij de zijne. 

  Volg Yuri en stel je vragen op Instagram.

fpn_amb_m_psy_dp_1_4x5.jpg

Dit programma is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).