Master

Healthcare Policy, Innovation and Management

Word de ondernemer van de toekomst in de gezondheidszorg.

Heb je interesse in vraagstukken rond gezondheidszorginnovatie? Ben je geïnteresseerd in hoe we met beperkte middelen kunnen voldoen aan de vraag naar gezondheidszorg ? Wil je weten hoe we organisaties kunnen beheren in voortdurend veranderende gezondheidszorgsystemen? Dan is Healthcare Policy, Innovation and Management misschien wel het programma voor jou. Het programma richt zich op de analyse van gezondheidssystemen en de vertaling van de resultaten naar innovatieve oplossingen; je leert hoe je innovatieve ideeën kunt bedenken, implementeren, beheren, evalueren en verbeteren. Na het afronden van je studie ben je een innovatieve professional die de toekomstige koers van de gezondheidszorg kan beïnvloeden. Je brede vaardighedenset opent vele verschillende carrièrepaden, waaronder functies als manager, zorginkoper, senior beleidsadviseur, consultant of onderzoeker.

Als je vragen hebt voor een huidige student Healthcare Policy, Innovation and Management, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Master Open Dag Maart 2019

Master Open Dag op 23 maart 2024

Ervaar Universiteit Maastricht: kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten in Europa, verdiep jezelf in jouw gekozen programma's en verken onze prachtige stad. De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024.

Registreer hier voor volgende Master Open Dag

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Praat met onze student ambassadeurs

Elke masteropleiding heeft een huidige student die de opleiding vertegenwoordigt op Instagram. Voel je vrij om hen te volgen en vragen te stellen over de opleiding, het studentenleven of de Universiteit Maastricht. Bekijk hier ons overzicht van studentambassadeurs.

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect