Master

Healthcare Policy, Innovation and Management

Word de ondernemer van de toekomst in de gezondheidszorg.

Heb je interesse in vraagstukken rond gezondheidszorginnovatie? Ben je geïnteresseerd in hoe we met beperkte middelen kunnen voldoen aan de vraag naar gezondheidszorg ? Wil je weten hoe we organisaties kunnen beheren in voortdurend veranderende gezondheidszorgsystemen? Dan is Healthcare Policy, Innovation and Management misschien wel het programma voor jou. Het programma richt zich op de analyse van gezondheidssystemen en de vertaling van de resultaten naar innovatieve oplossingen; je leert hoe je innovatieve ideeën kunt bedenken, implementeren, beheren, evalueren en verbeteren. Na het afronden van je studie ben je een innovatieve professional die de toekomstige koers van de gezondheidszorg kan beïnvloeden. Je brede vaardighedenset opent vele verschillende carrièrepaden, waaronder functies als manager, zorginkoper, senior beleidsadviseur, consultant of onderzoeker.

Als je vragen hebt voor een huidige student Healthcare Policy, Innovation and Management, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Students going the extra mile

Master Open Dag op 9 november 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 november 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.
Kun je ons niet bezoeken? Neem dan contact op met onze studentenambassadeurs op Instagram, zij geven je graag hun inzichten in het studentenleven. 

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect