Master

Health Education and Promotion

Begrijp menselijk gedrag en waarom mensen betrokken zijn bij bepaald (ongezond) gedrag.

Ben je geïnteresseerd in het helpen van individuen om hun gezondheidsgedrag, gezondheid en welzijn te verbeteren of te behouden? Werk je graag met diverse groepen, zoals werknemers, kinderen, ouderen, patiënten of zelfs gezondheidsprofessionals, en wil je graag weten hoe je het beste hun gezondheidsproblemen kunt aanpakken, hoe je hen kunt motiveren om ongezond gedrag te veranderen en ontdekken welke redenen zij hebben voor hun gedrag? Wil je bijdragen aan omgevingen en organisaties die bevorderlijk zijn voor een gezonde levensstijl? Als het antwoord ja is, dan zou dit programma wel eens de beste keuze voor jou kunnen zijn.

Als je vragen hebt voor een huidige Health Education and Promotion student, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Online Q&A sessie voor toekomstige masterstudenten

Heb je interesse in een master van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences? Doe dan mee aan onze online Q&A sessie en ontdek alles wat je nodig hebt voor een goed geïnformeerde keuze over je master.

Registreer hier voor de online q&a sessie

studentambassadors.jpg

Praat met onze studentambassadeurs

Het kiezen van een bachelor- of masteropleiding kan een uitdaging zijn. En een grote stap, want het is een keuze die invloed heeft op je toekomst. Wie kan je dan beter helpen met je keuze dan een huidige student? Neem contact op met een van onze studentambassadeurs, zij helpen je graag op weg.

Overzicht van alle studentambassadeurs

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect