Master

Global Health

Ervaar gezondheid in een lokale context op globaal niveau

Wil je helpen om de wereldwijde impact van epidemische ziekten of ziektes die zich verspreiden na een natuurramp te minimaliseren? Of ben je gedreven om de wereldwijde ongelijkheden in de toegang tot gezondheidszorg aan te pakken? Dan is Global Health misschien wel het programma voor jou. Het biedt je de theoretische basis, methodologie en tools die je nodig hebt om effectief te functioneren in dit uitdagende werkveld. Daarnaast werk je aan opdrachten met studenten uit andere landen, wat je een unieke interdisciplinaire, interculturele leerervaring geeft. Na je afstuderen kun je een carrière nastreven als gezondheidsprofessional in een internationale omgeving. Je kunt bijvoorbeeld beleidsmaker, gezondheidsadvocaat of sociaal ondernemer worden.

Als je vragen hebt voor een huidige Global Health-student, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

fhml application deadline.jpeg

De aanmelddeadline komt eraan

Heb je interesse in een master van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences? Houd er dan rekening mee dat de aanmelddeadline voor EU- en niet-EU-aanmelders eraan komt. Wacht niet langer en schrijf je nu in. Alle informatie over toelatingseisen en inschrijven vind je in het menu.

studentambassadors.jpg

Praat met onze studentambassadeurs

Het kiezen van een bachelor- of masteropleiding kan een uitdaging zijn. En een grote stap, want het is een keuze die invloed heeft op je toekomst. Wie kan je dan beter helpen met je keuze dan een huidige student? Neem contact op met een van onze studentambassadeurs, zij helpen je graag op weg.

Overzicht van alle studentambassadeurs

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect