Master

Global Health

Ervaar gezondheid in een lokale context op globaal niveau

Wil je helpen om de wereldwijde impact van epidemische ziekten of ziektes die zich verspreiden na een natuurramp te minimaliseren? Of ben je gedreven om de wereldwijde ongelijkheden in de toegang tot gezondheidszorg aan te pakken? Dan is Global Health misschien wel het programma voor jou. Het biedt je de theoretische basis, methodologie en tools die je nodig hebt om effectief te functioneren in dit uitdagende werkveld. Daarnaast werk je aan opdrachten met studenten uit andere landen, wat je een unieke interdisciplinaire, interculturele leerervaring geeft. Na je afstuderen kun je een carrière nastreven als gezondheidsprofessional in een internationale omgeving. Je kunt bijvoorbeeld beleidsmaker, gezondheidsadvocaat of sociaal ondernemer worden.

Als je vragen hebt voor een huidige Global Health-student, volg dan onze studentenambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Master Open Dag Maart 2019

Master Open Dag op 23 maart 2024

Ervaar Universiteit Maastricht: kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten in Europa, verdiep jezelf in jouw gekozen programma's en verken onze prachtige stad. De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024.

Registreer hier voor volgende Master Open Dag

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Registreer je voor onze online q&a sessie op 11 december

Ben je geïnteresseerd in dit masterprogramma? Het kiezen van een masterprogramma is een belangrijke beslissing in je academische reis. Daarom organiseren we deze boeiende q&a sessie, waar onze enthousiaste studenten je diepgaande inzichten bieden in onze masterprogramma's, hun persoonlijke ervaringen delen en eventuele vragen beantwoorden die je hebt.

Doe met ons mee voor een informatieve en inspirerende sessie op 11 december 2023!