Bachelor

Regenerative Medicine and Technology

Ben jij geïnteresseerd in wetenschap en techniek en wil je de combinatie ervan graag toepassen in medische applicaties? Word een van de eerste studenten voor dit nieuw en uniek bachelorprogramma met Engels als voertaal. Je leert om toepassingen te ontwikkelen die het lichaam activeren om zich te herstellen of te vernieuwen. Met een bachelordiploma Regenerative Medicine and Technology doe je alle multidisciplinaire kennis en vaardigheden op die nodig zijn om innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg te ontwerpen en op de markt te brengen.

Lees meer:

Een nieuwe bacheloropleiding

RMT

Het snel groeiende wetenschapsveld van regeneratieve geneeskunde is een opkomend veld waar wetenschap en technologie elkaar ontmoeten om nieuwe medische therapieën gebaseerd op regeneratie te ontwikkelen. Regeneratieve geneeskunde richt zich op het genezen van chronische ziekten door het repareren, vervangen of herstellen van ziek of beschadigd weefsel en organen in plaats van alleen het behandelen van ziektesymptomen

Met een combinatie van wetenschap, techniek en geneeskunde kan je bijvoorbeeld bestuderen hoe weefsels en materialen met elkaar in interactie gaan en hoe deze interactie het regeneratieproces kan verbeteren.

Students going the extra mile

Bezoek de Bachelor Open Dag op 12 oktober 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Bachelor Open Dag vindt plaats op 12 oktober 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.

Leer meer over de evenementen die we aanbieden.

Vergelijk onze bacheloropleidingen

reusable_banner_vergelijkingstool.jpg

Wil je een gezondheidsopleiding volgen, maar ben je nog niet zeker over je keuze? Om je te helpen, hebben we een handige tool ontwikkeld om onze bacheloropleidingen te vergelijken in inhoud, toelatingseisen en toekomstmogelijkheden.

Vergelijk de bacheloropleidingen

 

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect