Bachelor

Business Analytics

Denk je dat je wel wat van techniek afweet, ben je analytisch ingesteld en enthousiast om te leren hoe je data kunt omzetten in zakelijke kansen en efficiënte bedrijfsoplossingen? Dan is de bacheloropleiding Business Analytics vast iets voor jou!

De BSc Business Analytics-opleiding is multidisciplinair. Het combineert verschillende onderwerpen zoals data science (wiskunde, statistiek, computer science, kunstmatige intelligentie) met business en economics research (finance, accounting, marketing, information management, operations, bedrijfs- en macro-economie, beleidsontwikkeling).  Je bouwt een solide kennis op van verschillende zakelijke domeinen en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van data-analyse waarmee je zakelijke problemen op kunt lossen.

SBE influencers

Voorlichtingsactiviteiten

Ben jij een toekomstige bachelorstudent? Dan staan we klaar om je te helpen! We begrijpen dat het vinden van de juiste bacheloropleiding belangrijk is. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan om je een goed beeld te geven van het studeren aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht.

Bezoek deze pagina om met onze studenten in contact te komen, een persoonlijke afspraak in te plannen of je in te schrijven voor een Experience Day.

Comparison SBE

Vergelijk de verschillende business en economie bacheloropleidingen

Ben je er nog niet helemaal uit welke bacheloropleiding het beste bij je past? We hebben een tool ontworpen waarmee je alle bacheloropleidingen van de School of Business and Economics eenvoudig kunt vergelijken op het gebied van studieinhoud, studentenprofiel en carrièrevooruitzichten.

Vergelijk de verschillende bacheloropleidingen

Ontdek de campus van de School of Business and Economics met onze interactieve tourvideo! Ervaar uit eerste hand hoe het is om te studeren op onze bachelor campus. Of je nu onze faciliteiten wilt verkennen, je onder dompelen in ons onderwijssysteem of gewoon de sfeer wilt proeven, de keuze is aan jou. Druk op play en volg onze studenten terwijl ze je rondleiden. 

PS. Wist je dat de School of Business and Economics twee campussen heeft? Bekijk hier de rondleiding van het gebouw waar onze masterstudenten les krijgen.

Campus Tour Desktop - TS53 redirect