Bachelor

Geneeskunde

Leer mensen helpen in hun zorgbehoeften.

Als je Geneeskunde studeert in Maastricht, leer je vaardigheden vanaf dag één. Bijvoorbeeld in het Skillslab, waar je je vaardigheden traint door te oefenen met medestudenten en acteur-patiënten. Vanaf het derde jaar kom je in contact met echte patiënten in het MUMC+. Je werkt vaak in kleine groepen om samen op zoek te gaan naar oplossingen, net zoals je later zal doen met collega's. 

Na de bachelor stroom je vrijwel altijd door naar de driejarige master Geneeskunde. Daarna kun je als arts-assistent aan de slag in een ziekenhuis, waar je wordt opgeleid tot specialist. Je vindt dan makkelijk een baan in de gezondheidszorg, want in Nederland worden er niet meer artsen opgeleid dan nodig zijn. 

Heb je vragen voor een student Geneeskunde? Volg onze student ambassadeur Lise op Instagram 

Lees meer:

Students going the extra mile

Bezoek de Bachelor Open Dag op 24 februari 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Bachelor Open Dag vindt plaats op 24 februari 2024.

 Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Ben je een studiekiezer en wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze studieinformatie evenementen en laat ons je helpen jouw keuze te maken. Tijdens onze evenementen ervaar je het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.

Leer meer over de evenementen die we aanbieden.

Vergelijk onze bacheloropleidingen

reusable_banner_vergelijkingstool.jpg

Wil je een gezondheidsopleiding volgen, maar ben je nog niet zeker over je keuze? Om je te helpen, hebben we een handige tool ontwikkeld om onze bacheloropleidingen te vergelijken in inhoud, toelatingseisen en toekomstmogelijkheden.

Vergelijk de bacheloropleidingen

 

Wil je zelf het leven ervaren als student Geneeskunde? We raden je aan om eerst een Bachelor Open Dag te bezoeken en erna actief deel te nemen aan een Experience Day.

17 VOD Geneeskunde