Taghi Aliyev, Data Science And Decision Making - Data scientist Bol.com
Ik denk dat de projectgebaseerde mindset die we leerden, ons goed heeft voorbereid op het werken in teams van mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Die vaardigheden helpen ons om een gemeenschappelijk doel te realiseren.

“Ik denk dat de projectgebaseerde mindset die we leerden, ons goed heeft voorbereid op het werken in teams van mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Die vaardigheden helpen ons om een gemeenschappelijk doel te realiseren”, zegt Taghi Aliyev, die zijn BSc Data Science and Artificial Intelligence en zijn MSc Data Science for Decision Making aan de Universiteit Maastricht haalde.

“Als student werkte ik aan projecten die varieerden van medisch onderzoek en de analyse van satellietbeelden, tot de detectie van afwijkingen en taal- en tekstanalyse. Mijn tijd bij de universiteit opende mijn ogen voor de eindeloze mogelijkheden en kansen die machine learning en artificiële intelligentie de wereld kunnen bieden.” Taghi werkt nu als datawetenschapper bij Bol.com, één van de grootste retailplatforms in Nederland en België. “Ik werk daar aan een nieuwe machine learning-oplossing die automatisch de belastingtarieven vaststelt voor alle producten die we verkopen.”

Other testimonials

  • Marc Pont, alumnus Data Science for Decision Making
    Marc Pont, Data Science for Decision Making
    Ik ben verbaasd over hoe actueel de kennis is die ik heb opgedaan.