Marc Pont, Data Science for Decision Making
Ik ben verbaasd over hoe actueel de kennis is die ik heb opgedaan.

“Ik werk sinds kort als Decision Support Specialist en Data Scientist bij Yunify, een e-healthbedrijf. Ik denk dat mijn studie bij DACS me daar goed op voorbereidde. Voor veel technieken van Machine Learning en AI krijg je uitleg over hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze goed werken. Door zoveel na te denken over zaken als onzekerheid, instabiliteit en foutwaarden leerde ik alert te zijn of ik wel het juiste doe. Dit past perfect bij de baan die ik nu heb.”

“Ik waardeer het dat de docenten zowel zakelijke als academische uitdagingen benoemden, en zo het verband lieten zien tussen de bedrijfsrealiteit en mijn academische opleiding. De communicatie met de docenten was heel open: ik kreeg altijd snel antwoord op vragen, via e-mail of door gewoon hun kantoor binnen te stappen.”

“Studeren in Maastricht was geweldig. De studenten zijn zeer ruimdenkend en het kostte me weinig moeite om aansluiting te vinden bij anderen. De diversiteit in de groep maakt het makkelijk om met mensen te praten. Terugkijkend ben ik ook verbaasd over hoe actueel de kennis is die ik heb opgedaan. Als ik mensen in hetzelfde vakgebied spreek, merk ik dat ik het soms heb over dingen waar zij nog geen weet van hebben.”

Lees het hele verhaal: Marc bespreekt het curriculum, de sfeer en het zoeken naar werk

Lees het hele verhaal: Marc bespreekt het curriculum, de sfeer en het zoeken naar werk

Other testimonials

  • Taghi Aliyev
    Taghi Aliyev, Data Science And Decision Making - Data scientist Bol.com
    Ik denk dat de projectgebaseerde mindset die we leerden, ons goed heeft voorbereid op het werken in teams van mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Die vaardigheden helpen ons om een gemeenschappelijk doel te realiseren.