Master

Arbeid en Onderneming

De huidige maatschappij kent een toenemende globalisering, privatisering en liberalisering. Wil je weten hoe ondernemingen kans zien te groeien in deze wereld? Vind je het interessant om te bestuderen welke mogelijkheden bedrijven hebben om hun positie op de markt te versterken? Dan is de master Recht en Arbeid, met als specialisatie Arbeid & Onderneming iets voor jou! Je leert welke juridische implicaties het succesvol voeren van een onderneming heeft. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan dagelijks terugkerende thema’s zoals innovaties, samenwerking met andere bedrijven, fusies, overnames, arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen. In het bedrijfsleven en in de advocatuur bestaat grote behoefte aan juristen, die beschikken over expertise op het gebied van zowel het ondernemingsrecht als het sociaal recht.

Stel je vraag aan een student

Student ambassadeur Lisette Ruiter poseert bij het balkon van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Maak kennis met Lisette, onze student ambassadeur voor Recht en Arbeid.

Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master Recht en Arbeid of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Lisette dan een DM op Instagram. Zij helpt je graag verder met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Lisette op Instagram en stel haar je vragen

Informatie events

Heb je interesse in een van onze masterprogramma's? Wij bieden je een ruim aanbod aan voorlichtingen aan en een-op-een contact met studenten en stafleden. Kom alles te weten over rechten studeren en het studentenleven in Maastricht!

Waarom deze opleiding zo uniek is en een goede springplank is naar een mooie carrière? De masterdirecteur én onze studenten leggen het uit in deze video.

Master Recht en Arbeid

UM dertiende beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2023