Master

Specialisatie Tax and Technology

Ben jij een technolgisch onderlegde en analytische denker? Ben je geïnteresseerd in de digitale transformatie en de potentiële invloed hiervan op belastingheffing? Dan is de 'Tax and Technology' specialisatie van de masteropleiding International and European Tax Law echt iets voor jou! De opkomst van jurdische technologie verandert snel de manier waarop we belastingrecht benaderen. Bij deze specialisatie onderzoek je de huidige technologische trends en hun belasting-gerelateerde transfomaties naast je studie van internationaal en Europees belastingrecht. Deze specialisatie bereidt je voor om een belastingjurist van het digitale tijdperk te worden, die in staat is om belastingheffing, datawetenschappen en technologie met elkaar te verbinden. De arbeidsmarktvraag voor deze belasting & technologie specialisten is hoog en een verdere stijging wordt verwacht.

 Deze specialisatie is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Tax & Technology fonds.

Vraag het aan een student

Student ambassadeur Sole Costantini poserend in het faculteitsgebouw

Maak kennis met Sole, onze student ambassadeur voor de master International and European Tax Law. Op Instagram deelt zij haar ervaringen over haar opleiding en het leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over deze master of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Sole dan een DM op Instagram! Zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Sole op Instagram

Informatie events

Heb je interesse in een van onze masterprogramma's? Wij bieden je een ruim aanbod aan voorlichtingen aan en een-op-een contact met studenten en stafleden. Kom alles te weten over rechten studeren en het studentenleven in Maastricht!

Opleidingsvideo

Hoe is het om International and European Tax Law te studeren in Maastricht? In deze video vertellen de opleidingscoördinator en student Bram hun verhaal.

Master International and European Tax Law