Master

Globalisation and Law

Ben je gefascineerd door internationaal recht? Zie jij jezelf al werken aan een internationale strafzaak? Of wil je carrière maken in het adviseren van internationale bedrijven over juridische kwesties op het gebied van mededinging? De master Globalisation and Law biedt je wat je zoekt. Dit éénjarige programma geeft je een uitgebreid overzicht van verschillende nationale en internationale rechtssystemen. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in Mensenrechten, Ondernemings- en handelsrecht of Internationaal handels- en investeringsrecht, of om vakken uit deze drie specialisaties te combineren tot een programma op maat. Nadat je bent afgestudeerd, heb je alle training die je nodig hebt voor een carrière als jurist in een internationale omgeving.

Stel je vraag aan een student

Student ambassadeur Renato poserend in de faculteitstuin

Maak kennis met Renato, onze student ambassadeur voor de master Globalisation and Law. Op Instagram deelt hij zijn ervaringen over zijn opleiding en het leven in Maastricht. Volg hem voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over Globalisation and Law of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Renato dan een DM op Instagram, hij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur hem heeft geholpen.

 Volg Renato op Instagram en stel hem je vragen

Informatie events

Heb je interesse in een van onze masterprogramma's? Wij bieden je een ruim aanbod aan voorlichtingen aan en een-op-een contact met studenten en stafleden. Kom alles te weten over rechten studeren en het studentenleven in Maastricht!

Opleidingsvideo

Hoe is het om internationaal recht te studeren met mensen van over de hele wereld? Ontdek waarom studenten zich zo thuis voelen in Maastricht en waarom ze het Globalisation and Law programma zo waarderen.

Master Globalisation and Law