Master

Geneeskunde

In deze master maak je als co-assistent kennis met de praktijk van de gezondheidszorg. Je werkt onder andere op verschillende afdelingen in ziekenhuizen en andere medische instellingen en je krijgt gaandeweg meer verantwoordelijkheid in het contact met de patiënt. Verder doe je onderzoek en volg je onderwijs. Als co-assistent werk je voornamelijk in Nederland, maar je kunt ook onderdelen  in het buitenland volgen. Na het afronden van deze master ben je basisarts. Je kunt je dan verder specialiseren, bijvoorbeeld als chirurg, psychiater of kinderarts. Ook een carrière in het wetenschappelijk onderzoek is mogelijk. 

Lees meer:

Master Open Dag Maart 2019

Master Open Dag op 23 maart 2024

Ervaar Universiteit Maastricht: kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten in Europa, verdiep jezelf in jouw gekozen programma's en verken onze prachtige stad. De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024.

Registreer hier voor volgende Master Open Dag

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Registreer je voor onze online q&a sessie op 11 december

Ben je geïnteresseerd in dit masterprogramma? Het kiezen van een masterprogramma is een belangrijke beslissing in je academische reis. Daarom organiseren we deze boeiende q&a sessie, waar onze enthousiaste studenten je diepgaande inzichten bieden in onze masterprogramma's, hun persoonlijke ervaringen delen en eventuele vragen beantwoorden die je hebt.

Doe met ons mee voor een informatieve en inspirerende sessie op 11 december 2023!