Master

European Law School

Ben je leergierig, analytisch en internationaal geörienteerd? Bedenk je graag creatieve oplossingen voor complexe juridische vraagstukken? En zie jij jezelf klanten juridisch advies geven over Europese aanbestedingen of migratie naar de EU? Dan is European Law School misschien de opleiding die je zoekt. Het biedt een breed scala aan vakken over verschillende gebieden van Europees recht, zoals mededingingsrecht, strafrecht, familierecht en financiële regelgeving. Je wordt ook vertrouwd gemaakt met de methoden en inhoud van juridische argumentatie. Na je afstuderen ben je met je grondige kennis van het EU-recht een uitstekende kandidaat voor een juridische functie bij een internationale organisatie of een overheidsinstelling. Maar je analytische vaardigheden en snelle juridische redenering zijn ook een aanwinst als je kiest voor een carrière in het nationale recht.

Stel je vraag een student

Student ambassadeur Aurora Canova poserend bij de trappen van de faculteit

Maak kennis met Aurora, onze student ambassadeur voor European Law School. Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master European Law School of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Aurora dan een DM op Instagram, zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Aurora op Instagram en stel haar je vragen

Informatie events

Heb je interesse in een van onze masterprogramma's? Wij bieden je een ruim aanbod aan voorlichtingen aan en een-op-een contact met studenten en stafleden. Kom alles te weten over rechten studeren en het studentenleven in Maastricht!

Opleidingsvideo

Hoe is het om Europees recht te studeren in een internationale groep met mensen van over de hele wereld? Ontdek waarom studenten zich zo thuis voelen in Maastricht en de vergelijkende en interdisciplinaire aanpak van de European Law School zo waarderen.

Master European Law School