Master

Epidemiologie

Ontwerp en voer studies uit om de determinanten van gezondheid en ziekte te vinden.

Epidemiologie is absoluut fundamenteel voor het behouden en verbeteren van de volksgezondheid. Het is een fascinerend vakgebied dat statistieken, trackingmethoden en probleemoplossing gebruikt om de oorsprong en oorzaken van ziekten te bestuderen, evenals het effect van klinische interventies in een gemeenschap. Je bestudeert epidemiologie in al zijn verschillende facetten: het berekenen van trends en kansen van ziekte, het communiceren van bevindingen naar het publiek en beleidsmakers, en het ontwerpen en implementeren van interventies gebaseerd op data. Na afronding van deze master kom je in aanmerking voor registratie als gecertificeerd Epidemioloog A (Nederlands registratiesysteem).

Heb je vragen voor een huidige Epidemiologie student, volg onze student ambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Students going the extra mile

Master Open Dag op 9 november 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 november 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.
Kun je ons niet bezoeken? Neem dan contact op met onze studentenambassadeurs op Instagram, zij geven je graag hun inzichten in het studentenleven. 

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect