Bachelor

European Public Health

Bestudeer de volksgezondheid en gezondheidszorg in Europa

Veel van de bepalende factoren van gezondheid vallen buiten het bereik van geneeskunde. Het doel van de volksgezondheid is deze factoren te identificeren en beïnvloeden om de gezondheid te beschermen en bevorderen.
European Public Health (EPH) biedt een hoogwaardige opleiding over volksgezondheid op bachelorniveau. Je leert over de gezondheidssituatie en gezondheidssystemen van Europese landen, maar ook over de autoriteiten, instellingen en wetten van de Europese Unie.

EPH is voor studenten die geïnteresseerd zijn in duurzame volksgezondheid en gezondheidssystemen, maar ook in nationale en internationale politiek, administratie en management, beleid en strategie, communicatie en media. Je leert bruggen te bouwen tussen volksgezondheid en nationaal en Europees volksgezondheidsbeleid. Je ontwikkelt ook de vaardigheden die je nodig hebt om te werken in overheids- of gezondheidsgerelateerde organisaties, of in EU- of WHO-eenheden, in functies als beleidsadviseur, gezondheidsofficier of preventiespecialist. 

Heb je vragen voor een huidige student European Public Health? Volg dan onze student ambassadeur op Instagram.

Lees meer:

Students going the extra mile

Bezoek de Bachelor Open Dag op 12 oktober 2024

Ontdek meer over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke benadering van het onderwijs, verdiep je in het programma van je keuze en ontdek onze prachtige stad. De volgende Bachelor Open Dag vindt plaats op 12 oktober 2024.

Registreer je voor dit evenement.

reusable_banner_experience_dayv3.jpg

Ervaar het leven als student op onze faculteit

Wil je graag een gezondheidsopleiding volgen? Bezoek onze evenementen voor studiekiezers en ervaar het leven als student op de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.

Leer meer over de evenementen die we aanbieden.

Vergelijk onze bacheloropleidingen

reusable_banner_vergelijkingstool.jpg

Wil je een gezondheidsopleiding volgen, maar ben je nog niet zeker over je keuze? Om je te helpen, hebben we een handige tool ontwikkeld om onze bacheloropleidingen te vergelijken in inhoud, toelatingseisen en toekomstmogelijkheden.

Vergelijk de bacheloropleidingen

 

Ontdek de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences met deze interactieve rondleiding. 
Jij beslist wat je wil verkennen. Neem een kijkje in onze laboratoria en collegezalen of ontdek de studieverenigingen.
Druk op play en ga mee met onze studenten terwijl ze je rondleiden op onze campus.

Campus Tour Desktop - FHML redirect

EPH heeft een onderscheidende multidisciplinaire aanpak

Quality Assurance Netherlands Universities (QANU)