Master

Staats- en Bestuursrecht

Ben je maatschappelijk geïnteresseerd? Vraag je je weleens af op welke manier de overheid in het maatschappelijk leven ingrijpt om haar doelen te verwezenlijken, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, milieu, migratie, omgeving, onderwijs, belastingen, politie en defensie en openbare orde en veiligheid? Dan is de specialisatie Staats- en Bestuursrecht beslist iets voor jou. 

Stel je vraag aan een student

Studentambassadeur Kaat Pullens poseert op een collegebank

Maak kennis met Kaat, onze student ambassadeur voor Nederlands Recht.

Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master Staats- en Bestuursrecht of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Kaat dan een DM op Instagram, zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Kaat op Instagram en stel haar je vragen

Informatie events

Heb je interesse in een van onze masterprogramma's? Wij bieden je een ruim aanbod aan voorlichtingen aan en een-op-een contact met studenten en stafleden. Kom alles te weten over rechten studeren en het studentenleven in Maastricht!

Opleidingsvideo

Waarom is deze opleiding een goede keuze als je straks een togaberoep wilt uitoefenen? En wat vinden studenten van deze opleiding er eigenlijk van? In deze video leggen zij het uit.

Master Nederlands Recht