Bachelor

International Business

Ben je nieuwsgierig naar wat er aan de hand is in de zakenwereld? Vraag je je af hoe bedrijven hun strategie bepalen? Ben je geïnteresseerd in hoe bedrijven opereren op het gebied van human resources of marketing? In de opleiding International Business leer je over de strategie, de hulpbronnen en het management die nodig zijn om een bedrijf te runnen. Ook ontwikkel je de professionele vaardigheden om zakelijke ideeën in de praktijk te brengen, zoals teamwork, conflictoplossing, leiderschap en presentatievaardigheden.

Bovendien doe je praktische en internationale ervaring op door een semester in het buitenland te studeren, tijdens ‘businessdagen’ met echte bedrijven in contact te komen, onderzoeksprojecten uit te voeren of stage te lopen. De opleiding bereidt je voor op een carrière in verschillende sectoren van het internationale bedrijfsleven, zoals marketing, management, human resources of zelfs ondernemerschap.

SBE influencers

Voorlichtingsactiviteiten

Ben jij een toekomstige bachelorstudent? Dan staan we klaar om je te helpen! We begrijpen dat het vinden van de juiste bacheloropleiding belangrijk is. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan om je een goed beeld te geven van het studeren aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht.

Bezoek deze pagina om met onze studenten in contact te komen, een persoonlijke afspraak in te plannen of je in te schrijven voor een Experience Day.

Comparison SBE

Vergelijk de verschillende business en economie bacheloropleidingen

Ben je er nog niet helemaal uit welke bacheloropleiding het beste bij je past? We hebben een tool ontworpen waarmee je alle bacheloropleidingen van de School of Business and Economics eenvoudig kunt vergelijken op het gebied van studieinhoud, studentenprofiel en carrièrevooruitzichten.

Vergelijk de verschillende bacheloropleidingen

Ontdek de campus van de School of Business and Economics met onze interactieve tourvideo! Ervaar uit eerste hand hoe het is om te studeren op onze bachelor campus. Of je nu onze faciliteiten wilt verkennen, je onder dompelen in ons onderwijssysteem of gewoon de sfeer wilt proeven, de keuze is aan jou. Druk op play en volg onze studenten terwijl ze je rondleiden. 

PS. Wist je dat de School of Business and Economics twee campussen heeft? Bekijk hier de rondleiding van de campus waar onze masterstudenten les krijgen.

Campus Tour Desktop - TS53 redirect